16/10/09 Shepherd, UGGs eller BronteLo?

fredag den 16:e okt @ 15:49

Ja, vad ska man välja igentligen? Alla ser ju i princip likadana ut. Jag skulle iallafall kunna köpa vilka som hellst för jag tkr alla är söta. Och framför allt, alla är av äkta ull så de är perfekta vinterskor!

Jag har ju köpt 3 par såna här boots fast utan något märke, så de är alltså inte äkta ull eller något sånt men dom är endå såå varma! Därför har jag verkligen funderat på att köpa ett par med Äkta ull. De är ju så jäkla varma & så söta, perfekt tills i vinter men frågan är ju vilka man ska välja. Alla är ju olika dyra.

Jag har iallafall bestämt att jag vill ha i färgen Sand, Chokolate eller färgen Chesnut som de då kallas. De är de naturligaste färgerna och de passar till allt!

Emu Australia Bronte Lo, dehär är i färgen chesnut! Ser jättesköna ut fast kanske lite kantiga i fram? Väldigt lik UGGs iallafall! Inget fel på dom, så dehär hade jag kunna tänka mig. Vet inte vad standardpriset är på dessa men på Brandos.se kostar de 949:-, helt lagomt pris för att vara äkta ull!

UGG Australia Classic Short, dehär är också färgen chesnut och de har perfekt form och allt tycker jag och de är äkta ull såklart. Denhär sorten är Classic short, alltså den korta typen av UGGs. Finns UGGs som är mycket högre i skaften som heter Classic tall men jag föredrar de korta varianterna. De som är gulligt med de långa skaften är iallafall att man kan vika ner dem så att man ser ullen. Vet inte standardpriset på dessa men på brandos.se kostar de iallafall 1999:- och de är faktist lite för dyrt för mig. Visst man kan ha dem i flera år men dessa är iallafall inga jag har råd med just nu eftersom jag gör slut me mina pengar såfort jag får några. Får köpa dessa för julklapps pengarna kanske då isåfall.

Shepherd, färgen Sand! Dehär är nog mina favoriter tror jag. Tycker formen är jättesöt och de här ser faktist varmast ut. Och äkta ull, de hör man ju på namnet Shepherd :) Tror nog att dessa är populärast när det gäller priset. Har ingen aning om hur mycke de kostar i butik osv dvs standardpriset men på brandos.se kostar de iallafall bara 749:-! Riktigt bra pris tycker jag så dessa är de jag vill ha mest just nu. Man ska ju köpa de man tycker ser finast ut ju? Jag tycker att exakt alla verkar ha Australian, UGGs australia osv, de är liksom så vanligt så jag tror att jag ska satsa på dessa! Såg dom i en butik i Uppsala fast glömde kolla priset.

 

 

Vad tycker ni om alla dessa varmfodrade skor? :)
Kommentarer;
Postat av: Emelie ?

Om 16/10/09 Shepherd, UGGs eller BronteLo?

Fin blogg du har! Åh, jag älskar sådana skor! Varma, sköna och gulliga :) Har du köpt några än? Själv köpte jag faktiskt de från Shepherd idag.

01:56 lördag den 31:a okt 2009
http://emelij.blogg.se
Postat av: Roshanna

Om 16/10/09 Shepherd, UGGs eller BronteLo?

Snygga och sköna:) Jag bor i Uppsala och shepherd-uggs finns på Nilsons men jag vet inte riktigt vad de kostar.. runt 1000 tror jag, kanske mindre^^

20:29 onsdag den 16:e dec 2009
http://elsssrosss.blogg.se
Postat av: Sara

Om 16/10/09 Shepherd, UGGs eller BronteLo?

Har både haft sheperds och uggs shepherd är mycket bätter

20:08 fredag den 18:e dec 2009
Postat av: Solan

Om 16/10/09 Shepherd, UGGs eller BronteLo?

Hos oss kostar Shepherds 900kr för de med kort skaft och 1100kr för de med längre skaft. www.skotornet.se

10:44 torsdag den 4:e mar 2010
http://www.skotornet.se/blogg
Postat av: Solan

Om 16/10/09 Shepherd, UGGs eller BronteLo?

Nu har vi även billiga kopior på uggs Textil uggs storlek 30-41 Pris: 200kr www.skotornet.se

23:38 onsdag den 11:a aug 2010
http://www.skotornet.se/blogg
Postat av: camilla

Om 16/10/09 Shepherd, UGGs eller BronteLo?

tack för tippset om skotornet för jag ville ha ett par uggs som var under 500 ^^

00:19 söndag den 22:e aug 2010

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:

Kommentar: